Aktuelt

Velkommen 2020

2019 var året hvor jeg etter 3,5 år på gründertredemølla tok meg fri i to uker, med mobil og pc avslått. Derfor er jeg ekstra klar for å ta fatt på 2020. Det klør i fingrene!

Les nyttårshilsen fra Sigrid her.

Satser på tverssektorielt samarbeid

Over tjue kommuner samler nå frivillig og kommunalt aktivitetstilbud i èn felles plattform. – Jeg ser på Friskus.com som et digitalt leirbål, sier kultursjef Linda Sætra i Arendal kommune.

Les mer i KS sin artikkel her.

 

 

 

 

Kobler folk og aktiviteter

Friskus er en nettportal for aktiviteter og frivilligoppdrag. Gründer Sigrid Petersson Nedkvitne håper å gjøre tjenesten nasjonal.

Innomag.no

Ukens gründercase: Skal forbedre folkehelsen med ny digital plattform

– Det skal være enkelt å delta i aktivitet og det skal være enkelt å bry seg da plattformen gir like stor verdi til den som gir som til den som får. Det er viktig å ha en løsning som gjør det mulig å finne fram til både offentlig og frivillig aktivitetstilbud, sier gründer og sosial entreprenør Sigrid Petersson Nedkvitne.

Marsteinen

Eigentleg er Ingrid Hevrøy Rabben (27) fysioterapeut, men har pensa spor to gongar og er no prosjektleiar for samskapingsplattforma Friskus – ein digital møteplass for aktivitet og frivilligheit.

Psykisk helse og rus

Friskus gjør frivillighet og samfunnsdeltakelse lettere

Gjennom den digitale møteplassen Friskus skal folk som vil være frivillig i nærmiljøet, få oversikt over hvor de kan bidra.

Teknisk Ukeblad

Nav-lederen ble gründer og utviklet plattformen de trengte: – Alt tok så mye tid

– Jeg så dette behovet, og jeg har ventet i mange år på at noen skulle lage det, sier Sigrid Nedkvitne.

 

Avisa Hordaland

1. mai flytta Friskus AS inn i Vossabadet sine lokale.

– I tillegg til kjempefine lokale og hyggjelege folk å dela kontorstad med, så er dette heilt i same ånd som Friskus. Eg trur me kan få til eit spennande samarbeid, seier Lene Sælen, produkteigar i Friskus AS.

Avisa Hordaland

Eidsheim imponert over Friskus

Eidsheim, folkevald for Hordaland Høgre og medlem i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, var fredag til Voss for å kikka på ulike føretak innanfor sitt nye fagfelt.

Fremtidens kommuner 2018

Friskus har deltatt på to spennende og innholdsrike dager på Arendalskonferansen – Fremtidens kommuner 2018!

Avisa Hordaland

Ho som brenn for andre

Sigrid Petersson Nedkvitne jobbar 60 timar i veka for Friskus og ivrar for frivillig arbeid. Fyrst og fremst er det døtrene som er inspirasjonen hennar.

Inkluderingsdugnaden

Statsminister Erna Solberg og Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har invitert Friskus til #inkluderingsdugnaden.

Tidenes tips til alle sykkelglade

 Tidenes tips til alle sykkelglade – Ta med noen på tur 

I går var jeg, Lene, innom et sykehjem og fikk låne både sykkel og prøvekanin til min første «taxi-sykkeltur». Opplæring var unnagjort på få

Prosjektgruppe i bergen 25. mai

Konsentrert og nøgd prosjektgruppe i Bergen i dag, med store planar for framtida! Heldige er dei som bur i Bergen.