fbpx

KORONAVIRUSET:

SLIK GJØR DU DET ENKELT Å BIDRA – ENKELT Å ORGANISERE – OG FRIGJØR MER TID TIL MENNESKER

Vi er alle klare til å ta del i den nasjonale dugnaden for å forhindre smitte av koronaviruset. Har din kommune behov for hjelp, for eksempel med praktiske oppgaver for de i karantene eller kartlegging av helsekompetanse i kommunen? Nå tilbyr vi friskus.com kostnadsfritt, og hjelper kommuner døgnet rundt med å koordinere innsatsen.

1. Legg ut frivillige oppdrag

Koordiner oppdragene som skal gjennomføres. For eksempel «Kan du kjøre mat til innbyggere i karantene?», «Kan du passe barn?» eller «Kan du gå tur med hund?»

2. Frivillige melder seg på

Frivillige velger oppdraget de ønsker å bidra på, og du kan se hvem som melder seg på. Få oversikt over hvilke oppdrag som er dekket, og hvilke oppdrag som fremdeles trenger bidrag. 

3. Du har kontroll!

Få full oversikt, og samle alle som ønsker å bidra – ett sted. Her har du all kontaktinformasjon og kan kvalitetssikre bidragene. Unngå telefonstorm og manuell koordinering. Nå kan du bruke tiden på det som er viktig – menneskene

   Hør hvordan Bjørnafjorden kommune bruker friskus.com her: 

…FÅ FRIVILLIGE OPPDRAG ENKELT TILGJENGELIG PÅ TELEFONEN

1. Du går inn på friskus.com og trykker på det uthevede ikonet.
2. Velger “Legg til på Hjem-skjermen”. 
3. Trykker på “Legg til”.
4. Voila! Du har fått friskus.com som APP-ikon og kan enkelt holde oversikt over hvilke frivillige oppdrag som er tilgjengelige!

SPØRSMÅL? VI HJELPER DEG GJERNE!

Lurer du på hvordan din kommune kan bruke friskus.com til å løse utfordringer under koronaviruset?

Ta kontakt med oss på post@friskus.com

Team Friskus