For innbyggjarar

Friskus er ein aktivitetskalender som gir deg oversikt og kva som skjer der du bur. Den viser og fram kva som skjer andre stader i landet. Kanskje har du ein du tipse om noko kjekt å finne på? I Friskus kan alle melde seg på arrangement og frivillig-oppdrag akkurat når det passar deg.

Lurar du på noko kan du kontakte arrangørar direkte eller bli medlem av grupper som held på med det same som du er interessert i. Å vere med i ei gruppe i Friskus kostar deg ikkje noko, og du kan berre vera der for å fylje med eller kommunisere med andre med samme interesse.

For at du skal sleppa å leite på mange ulike plassar når du vil finne på noko spanande, er Friskus for både aktivitet arrangert av kommunen og alle slags typar frivillige lag, foreiningar og organisasjonar. For raskt å finne fram, sjekk ut filtermenyen.

Gründerane av Friskus arbeida hardt for at alle innbyggarar fortenar ein kjekk nettstad utan reklame og kommersielt støy. Er du under 13 år kan du be om løyve frå føresatte om å få Friskus-konto gjennom Bank-ID. Det er aktivitetar for alle aldersgrupper, og du veljer sjølv kva du ynskjer å få opp i din kalender.

Aktivitetskalenderen er open for alle, slik at du utan forplikting eller nedlastingar kan sjå på aktivitetane. Ynskjer du å melda deg på ein aktivitet lagar du enkelt ein Friskus-konto ved å trykke på “Ny brukar” ein gong. Hugs deretter å leggja Friskus på heim-skjerm på mobilen din, og du har ein snarveg klar. Då kan du sende meldingar til grupper du er interessert i, eller melda deg på arrangement og frivillig-oppdrag så ofte du vil.

Endeleg er det enkelt å sjå kva som skjer nær deg!

Friskus aktivitetskalender
for alt som skjer nær deg
– samlet på ett sted!