Enkelt å delta.

Enkelt å organisere.  

Mer tid til mennesker.

På samhandlingsplattformen Friskus.com kan du holde deg oppdatert på hva som skjer nær deg, delta på arrangement og frivillige oppdrag, eller organisere egne arrangement via din organisasjon. Endelig er det enkelt å se hva som skjer nær deg!

KORONAVIRUSET: KOORDINER DEN FRIVILLIGE INNSATSEN

Få full oversikt, og samle alle som ønsker å bidra – ett sted. Her har du all kontaktinformasjon og kan kvalitetssikre bidragene. Unngå telefonstorm og manuell koordinering. Nå kan du bruke tiden på det som er viktig – menneskene

Les mer her

Fritidskortet - Like muligheter for alle

Formålet med fritidskortet er å sikre aktivitetstilbud til alle barn og unge, uavhengig av familiens inntektsnivå. I Friskus er en av våre hjertesaker å jobbe for et mer inkluderende samfunn, hvor alle har like muligheter til å delta i sosiale fellesskap. 

Les mer her.

Friskus for samhandling, læring og meistring

«Fleire opplever at det kan vere vanskeleg å synleggjera lærings- og meistringstilbod overfor innbyggjarar, samt rekruttera frivillige. Friskus er eit nettbasert verktøy som kan kome slike utfordringar i møte.», skriver mestring.no.

Les mer på mestring.no her. 

Satser på tverssektorielt samarbeid

Over tjue kommuner samler nå frivillig og kommunalt aktivitetstilbud i èn felles plattform. – Jeg ser på Friskus.com som et digitalt leirbål, sier kultursjef Linda Sætra i Arendal kommune.

Les mer i KS sin artikkel her.

Samhandle?

Gjennom samhandlingsplattformen Friskus.com gjør vi det enkelt å holde kontakten med frivillige lag og foreninger i din kommune, samt forenkler intern kommunikasjon i din organisasjon.

Les mer her. 

Det skal være enkelt for alle å delta på meningsfulle aktiviteter – oppleve glede, tilhørighet og engasjement!

Vår visjon,

Team Friskus

Samarbeidspartnere

Referanser